mei 28, 2024
gratis mijn auto verkopen

Je hebt je rijbewijs en vrijwel snel volgt de aankoop van een auto. De allereerste auto die je kocht van je gespaarde geld of wellicht een gift vanuit je ouders. Maar wat zijn nu redenen om vervolgens je auto te gaan verkopen?

 

Ander werk

Voor je baan moest je toch een behoorlijk stukje rijden en dat was zonder auto niet te doen. Openbaar vervoer, fietsen en lopen kost bij elkaar toch behoorlijk wat tijd. Wanneer je met de auto gaat bespaar je, je die tijd en ben je er sneller. Maar wanneer je van baan veranderd kan deze situatie helemaal veranderen. Je hebt een nieuwe baan en dat is op 10 minuten fietsafstand! Dat is een reden om je auto te verkopen. Deze reden gaat je ook veel geld besparen.

 

Ziekte of ongeval

Een langdurige ziekte, ongeval of overlijden zijn redenen om je auto te verkopen. Je auto staat dan eigenlijk onaangeraakt aan de straat. Er wordt geen gebruik gemaakt van je auto en dat is zonde. Je betaald immers wegenbelasting en een autoverzekering om auto te rijden.

 

Te hoge maandlasten

Ben je bekend met het programma: ‘Een dubbeltje op zijn kant’. Maandlasten worden bekeken en op deze manier kun je veel besparen. Wellicht heb jij je maandlasten eens bekeken en rijd je eigenlijk in een te dure auto rond. De auto kan te duur zijn door een hoog verbruik. Maar het kan ook zo zijn dat je, je baan bent verloren en hierdoor je auto moet verkopen. Bij verkoop van je auto verlaag je, je maandlasten al meteen.

 

Gezinssamenstelling wordt anders

Ga je samenwonen? Komt er een kleine bij in het gezin? Dit zijn al twee oorzaken waardoor je gezinssituatie veranderd. Een auto kan overbodig worden maar hij kan ook te klein zijn bij gezinsuitbreiding. Je zult dan je huidige auto in moeten ruilen en op zoek gaan naar een grotere auto. De kinderwagen etc zal daar ook in moeten passen.

Er zijn dus verschillende reden waarom jij je auto wilt verkopen.

 

gratis mijn auto verkopenVerkopen via een autoveiling

Je kunt natuurlijk je auto verkopen via Marktplaats maar wil jij vreemde figuren over de vloer hebben die vervolgens flink gaan afdingen? Veel mensen willen niet de ongemakken van het zelf verkopen en kiezen steeds vaker voor de autoveiling. Bij een autoveiling plaats je de auto op een veiling waar alleen erkende autobedrijven hun bod kunnen achterlaten. Het hoogste bod wordt vervolgens doorgestuurd en daarmee kun je akkoord gaan of niet. Ga je akkoord, dan heb je meteen je auto verkocht tegen het beste bod. Je maakt vervolgens een afspraak met het autobedrijf welke je ter plaatse het vrijwaringsbewijs overhandigd en de betalen voldoet. Makkelijk je auto verkopen kan dus niet! Geen gezeur, geen gedoe, en geen vreemde figuren over de vloer. Wil je gratis weten wat je auto waard is? Breng dan eens een bezoekje aan https://gratismijnautoverkopen.nl/

Verkopen kan in 1 dag tegen het hoogste bod aan een vertrouwd autobedrijf! Er zijn er meer dan 5000 dus je krijgt altijd het beste bod in handen.

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *