juli 17, 2024

Veel Belgen hebben geldzorgen. Soms is het lastig om nog alle rekeningen te kunnen betalen. In België krijg je vaak per kwartaal of per jaar een rekening. Wie niet spaart en geen geld opzij legt, kan hierdoor plots in de financiële problemen komen. Je kunt de rekeningen niet tijdig betalen en krijgt geldzorgen. Een lening nemen om toch de rekeningen te kunnen betalen is vaak een slecht idee. Je komt hierdoor namelijk dieper in de schulden te zitten en komt mogelijk nooit meer uit de financiële stress. Heb je te maken met jaarrekeningen zoals die van de auto (wegentaksen), en/of autoverzekering, leg dan iedere maand een bedrag apart zodat je deze toch per kwartaal of per jaar kunt betalen. Ga tevens na of de instanties je geen rekening per maand kunnen sturen. Vaak wanneer je langer dan 1 jaar klant bent, is het mogelijk om per maand te betalen.

 

Hoe kom je snel aan geld

Om toch de rekeningen te kunnen betalen heb je geld nodig, en dat heb je niet. Wat je zou kunnen doen is aan geld komen door spullen en bezittingen te verkopen, of wat extra klusjes te doen om wat bij te verdienen. Neem contact op met vrienden en familie om je geldzorgen te uiten en vraag of zij iemand kennen die misschien een klusje voor je heeft. Iedereen kan op verschillende manieren iets bijverdienen. Denk aan het maaien van het gras,  huishoudelijke klusjes zoals strijken, of voor oppas spelen zodat de ouders ook een avondje weg kunnen.

Bezittingen verkopen kunnen ook een oplossing bieden. Heb je misschien nog een mooi horloge, een oude smartfoon, of gereedschap dat je niet meer gebruikt? Verkoop het dan! In de garage of op zolder heb je vast nog wel spullen staan die je toch niet gebruikt. Waarom niet verkopen? Dit kan op 2dehands.be maar je kunt het ook naar een 2dehands winkel toebrengen en direct inruilen voor geld.

Heb je een auto? Dan kun je die ook verkopen. Een auto verkopen is een goed idee wanneer je veel geld nodig hebt. Zonder auto hoef je niet te zitten want je kunt namelijk ook een goedkope kleine auto terugkopen en toch geld overhouden. Een auto verkopen kan eenvoudig via internet. Denk hierbij ook aan 2dehands.be of aan een autoveiling zoals Besteautobod.be. Bij de autoveiling kun je binnen 1 dag zelfs je auto verkopen en daarbij snel een goede prijs in handen krijgen. Verkopen is niet verplicht bij een veiling want het bod wat daaruit voortkomt is vrijblijvend. Je beslist dus zelf of je de auto verkoopt. Doordat er duizenden garagisten en dealers meebieden krijg je gegarandeerd een goede prijs. Probeer het daarom gratis uit.

 

Financiële tips

Ga op zoek naar financiële tips zodat je niet nogmaals met hetzelfde probleem komt te zitten. Neem iedere week je administratie door en let goed op waaraan je het geld uitgeeft. Schrijf ook iedere uitgave op zodat je dit goed in kaart kunt brengen. Wanneer je weet waar je het geld aan uitgeeft, dan zie je waarschijnlijk ook snel waarop je kunt besparen. Meld je desnoods aan op een forum en kijk of andere mensen je tips kunnen geven en je hierbij kunnen helpen. Besparen op verzekeringen kan je vaak ook een hoop geld opleveren, net zo als het overstappen van energieleverancier.

 

Start met ondernemen op Youtube en verdien 3000 euro per maand netto zonder iets te hoeven doen

youtube geld verdienenOp Youtube kun je veel geld verdienen, en niet eenmalig maar langdurig! Zolang je video online staat kun je inkomsten ontvangen, en kijk maar eens op Youtube hoe oud sommige video’s zijn of hoe vaak ze bekeken zijn.

Je kunt over alles en nog wat een video maken, en plaatsen op Youtube. Er zijn geen beperkingen, en jouw video kan voor vele mensen heel handig zijn zelfs. Iets waar jij goed in bent wil nog niet zeggen dat iedereen daar goed in is, dus met Youtube kun je ook andere mensen weer veel leren.

Ondernemen op Youtube is niet moeilijk. Heb je een gmail account, dan kun je ook direct op Youtube al inloggen. Je start je eigen kanaal, upload een video, en zorgt dat je aan de voorwaarden voldoet.

De voorwaarden zijn: 4000 uur kijktijd, 1 jaar actief, en 1000 abonnees.

Dit klinkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet!

Je kunt namelijk kijktijd kopen en abonnees kopen. Ondertussen heb je een jaar de tijd om video’s te maken, en wanneer je overal lekker wat kijkers erbij krijgt en je kanaal gaat lopen, dan ga je ECHT geld verdienen.

Hoeveel geld dat is hangt van de populariteit af van je video’s. Bekende Youtubers kunnen wel 2000 tot 5000 euro per maand ontvangen PER VIDEO!

Jij als beginner krijgt na wanneer je het eerste jaar door bent misschien wel 300 euro per maand voor al je video’s, maar wanneer je dat voor elkaar hebt, wordt het spelletje interessanter, want je gaat dan nog meer video’s maken om die 300 per maand naar een 400 of 500 te brengen. Hoe meer video’s je hebt die goed bekeken worden, hoe sneller je inkomen zal stijgen. Je kijkers en abonnees gaan namelijk ook vaak je nieuwe en andere video’s bekijken dus dat betekent nog meer inkomsten. Veel video (van goede kwaliteit) hebben dus een groot effect!

Bij Youtubeland.nl worden verschillende onderwerpen aangesneden die als beginnend Youtuber zeer interessant zijn om eens door te nemen. Vanuit daar kun je starten en je eigen business neerzetten. Iedere maand 1 video lanceren kan je 3000 euro per maand netto opleveren wanneer je een leuke fanbase hebt!

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *