juni 16, 2024

‘t Is al officieel zomer, zeg! De tijd is snel gegaan, en voor je het weet is het weer gepasseerd. Hopend op een zonnige, warme zomer heb ik hier wat summer essentials bij elkaar gesprokkeld!

Hier had ik al eens iets over vermeld. Deze bokaal/pot/whatever kocht ik bij Casa voor een tientje. Hij heeft een tuitje en is ideaal om zelf ijsthee in te maken! Ideaal voor tuinfeestjes, BBQ’s,.. Je kan zo’n dingetje ook vinden in Hema, maar dan in plastiek. Deze is van glas en iets steviger.

 

Lush Silky Underwear

Hier heb ik een uitgebreide review over geschreven. Dit poedertje ruikt heerlijk zomers en zorgt ervoor dat bij zweettemperaturen je dat klamme gevoel gewoon kan afpoederen! Heerlijk en zuinig product, èn gewoon goed voor je huid.

 

Dove Summer Glow

Onder het motto: fake it ’till you make it. Mijn huid word niet bruin door de zon dus moet ik het maar uit een flesje halen. Ik schreef hier al over , en het kwam voorbij in mijn favorieten video. Dit spul werkt heerlijk! Geleidelijk bruinen zonder oranje te worden en met het minste kans of ‘foutjes’. Fool-proof!

 

Lush Volcano voetmasker

 

Ook onze voeten kunnen al eens oververhit raken bij zomerse temperaturen, lange boswandelingen en al dat citytrippen. Deze bad boy lost dat wel even voor je op. Voeten kapot gewandeld? Nood aan verfrissing? Dit voetmasker vol munt en andere goede dingen verzachten, verkoelen en verkwikken je voeten als nooit tevoren. Voor ‘full effect’ bewaar ik hem in de ijskast!

 

De maxi-dress

Als je mij al effe volgt dan weet je het wel, ik ben gek op maxi-jurken. Ik heb er onderhand al genoeg. Ze zitten ongelooflijk comfy, zwierig, luchtig, zonder al te veel vel te tonen. Ideaal ook om melkflessen te verbergen. Ook voor ‘s avonds kan het echt heel chique staan!

 

Espadrilles

Qua schoeisel kunnen we in de zomer vaak niet kiezen tussen schoenen en sandalen. In dat geval zijn espadrilles ideaal! Ze zitten supercomfy en staan echt bij alles. En het is toch nét weer wat anders dan de standaard ballerina’s. Je hebt ze in alle kleuren en patroontjes.

 

Felle lipkleur

In de zomer zijn felle kleuren weer helemaal toegelaten. Niet alleen in kledij, nagellak, en oogmake-up, maar ook op de lippen mogen een fris en fruitig kleurtje! Mijn favoriet: Hema Pure Shine lipstick in een felroze kleur. Hotter than hot!

 

Wegwerpcamera

We komen al eens wat meer buiten en het blijft lekker lang licht ‘s avonds. Dat wil zeggen dat zoiets de ideale moment is om oldschool te gaan en gebruik te maken van een wegwerptoestelletje. Ook op reis is dit superleuk want je weet niet hoe het er zal uitzien en dan ben je weer helemaal verrast eens ze zijn ontwikkeld (al dan niet maaaanden later ;) ).  Steek ze in een plakboek en voila, zomer 2014, voor altijd in een boekje!

 

Sea Spray

Elke zomer keert de ‘beach-look’ terug. Slordig golvend haar met veel textuur door zee en strand. Helaas kunnen (of willen)  velen onder ons niet elke dag een duik in de zee nemen voor die wilde lokken, dus opnieuw: fake it! Deze sea spray zorgt voor structuur in je haar, beachy waves, en een heerlijk frisse zomergeur!

 

Oogschaduwbasis

Met dat warme weer gaan we allemaal natuurlijk wat meer zweten. Om te voorkomen dat je make-up gaat glijden van je gezicht door warmte en zonnebrandcrème gebruik je best een speciale make-up basis. Wil je er niet bijlopen als een oververhitte panda, kies dan voor een oogschaduwbasis! Je oogmake-up blijft muurvast zitten, weeral iets om je niet druk over te maken!

 

Zo, dit waren mijn summer essentials! Heb jij nog tips?

Bedankt voor het lezen!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *