mei 28, 2024

De afgelopen dagen was het fantastisch weer en mochten we al even genieten van een vroegtijdige zomer. Heerlijk! De dagen worden langer en het humeur wordt opgekrikt. Mijn garderobe is op dit moment een VERSCHRIKKELIJKE bende, maar mijn accessoires voor dit mooi lenteweer liggen alvast klaar.

Komono ‘Lulu’ black rubber

De periode dat ik enkel nog zonnebrillen kocht van 5 euro is gepasseerd. Ik wil liever investeren in iets uniek, steviger en beter! Komono is een Belgisch merk dat mijn aandacht al zo lang trekt dat ik besloot een zonnebril uit hun gamma te kopen. Ik kocht deze beauty in Fish&Chips in Antwerpen. Mijn Lulu’ke. Ik hou van de vorm en de glazen spiegelen een beetje, wat een unieke indruk geeft met het paarsblauw getint glas.

Vans pastel floral

Deze kocht ik in de winter aan -50% en dat was dan ook al meteen de beste koop van het jaar tot nu toe! Ik ben echt een Vans girl, ik heb er al heel wat versleten en koop dan ook regelmatig een nieuw paar. Deze zijn ideaal voor de lente. De pastelkleurige bloemenprint is lekker zomerig maar de stevigheid van de schoen laat het toch toe om er super comfortabel in te wandelen, een hele dag lang. Deze kocht ik in de Vans Store in Leuven!

 

Een kleinere handtas

In de winter sleur ik vaak een rugzak of grote handtas mee, want ja.. die handschoenen, sjaal, paraplu, moet allemaal mee. Wanneer het dan opeens weer wordt waar je gewoon in je trui naar buiten kunt en niet veel moet sleuren, is een kleine handtas wel zo gemakkelijk. Deze cutie vond ik in Urban Outfitters in Antwerpen. Een perfecte grootte, uniek model, een veel plaats binnenin! Ik weet het, zwart is niet meteen de meest zonnige kleur, maar het past wel bij àlles, en dat vind ik belangrijk.

 

Guerlain Insolence

Deze geur, in combinatie met mijn bodylotion van & Other Stories schreeuwt lentezon! Een zoete, verleidelijke en oppeppende geur die mij al zo’n 2 jaar favoriet is. Ik heb al eerder over deze parfum gesproken en in de winter heb ik hem niet zo vaak gebruikt. Nu het zonnetje weer kwam piepen wou ik hem weer gaan gebruiken en bleek hij zo goed als op te zijn. Ik kocht mezelf een flesje van 50 ml bij Ice Paris XL. Het is een geur die perfect bij mij past en ik niet beu geraak. Als het echter echt heet is buiten doe ik het niet op natuurlijk, parfum en hete zon gaan niet samen, hé!

 

KIKO 508 nagellak

In de winter heb ik mijn nagels wat verwaarloosd, heel eerlijk. Nu het terug lente is wil ik daar iets aan veranderen! Vorig jaar kocht ik deze prachtige nagellak in Barcelona en ik ben er gek op. Een mooie nude kleur. Roze, bruin, paarsig, zoiets. Het is een subtiel pastelkleurtje die niet te hard opvalt maar je meteen wel mooie en verzorgde nagels geeft. Tijd om te lakken! En vooral om niet meer te nagelbijten…

 

Mijn rijbewijs & auto!

Yiha! Afgelopen week heb ik mijn voorlopig rijbewijs gekregen. Ik nam 20 lessen, zodat ik meteen al zonder begeleider kon beginnen rijden. Ik kocht een auto, en eindelijk, na véél paperassen raakte hij verzekerd en kan ik beginnen rijden. Een vrij groot accessoire, haha! Deze zomer ben ik van plan veel te rijden, zodat ik over een 3-4 tal maanden mijn examen kan doen en mijn effectief rijbewijs kan halen. Wish me luck!

 

Ha! Helemaal klaar voor de lente :)

Wat zijn jullie favoriete accessoires op dit moment? 

Bedankt voor het lezen!

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *