juni 16, 2024

Een auto verkopen hoeft niet veel tijd te kosten, en via deze manier krijg je bovendien de beste prijs! Yes… we hebben het over de autoveiling Besteautobod.be

Deze autoveiling telt meer dan 5000 erkende autobedrijven welke een bod op jouw auto uitbrengen. De veiling duurt slechts 1 dag, en wanneer de veiling sluit, wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Jij beslist zelf of je de auto hiervoor verkoopt of niet. Niet alleen is deze manier van auto verkopen zeer rap, maar krijg je bovendien de beste prijs.

Verkopen aan het hoogste bod

Denk hier maar eens over na… Stel je vraagt 4 verschillende autobedrijven wat ze voor je auto teruggeven. Van alle vier krijg je een heel verschillend antwoord. De een geeft je 6000,- euro, de ander 7500,- euro. Wanneer je de auto laat veilen en ruim 5000 autobedrijven laat bieden, dan zul je zien dat er een nog hoger bod komt. Het hoogste bod krijg je teruggekoppeld en daar kun je 3 dagen over nadenken. Je beslist dus zelf of je de auto verkoopt.

 

Wagen wordt opgehaald

auto-opgehaaldDe wagen wordt bij je opgehaald, dus je hoeft zelf nergens naar toe. Handig wanneer je weinig tijd hebt, of wanneer de auto niet kan rijden. Ook auto’s met een mankement kunnen namelijk gewoon worden aangemeld. Heb je bijvoorbeeld een kapotte motor, of wil de auto helemaal niet meer starten, dan is het verkopen vaak erg lastig. Via deze autoveiling is dat dus geen enkel probleem, wat de auto ook mankeert.

 

Is er een keuring nodig?

Normaal, wanneer je een auto wilt verkopen, dan moet je de auto laten keuren. Deze keuring wordt een keuring voor verkoop genoemd. Verkoop je de auto via Besteautobod.be, dan is dit niet nodig. Je kunt de auto dus ook zonder keuring eenvoudig en snel verkopen aan een goede prijs. Het aanmelden, het ontvangen van het bod, en de verkoop is 100% gratis. Je zit nergens aan vast en bent ook niet verplicht om akkoord te gaan met het bod. Helemaal vrijblijvend dus.

 

Wat is mijn auto waard?

Wat je auto precies waard is, is van te voren niet te zeggen. Daarom kun je het beste het voertuig aanmelden zodat de ruim 5000 autobedrijven een bod kunnen uitbrengen. Zodoende weet je precies wat de auto waard is, en daarvoor kun je hem ook direct verkopen.

 

Automerken

Ford verkopen, Renault verkopen, Peugeot verkopen, of een ander merk auto verkopen? Het kan allemaal via deze autoveiling. Binnen 5 minuten is de aanmelding geregeld, welke je niets kost en tot niets verplicht! Binnen 1 dag weet je precies wat je voor je auto kunt terugkrijgen.

 

Bedrijfswagen verkopen

Ook een bedrijfswagen kun je eenvoudig en snel verkopen. Een camion als voorbeeld genomen, kun je ook de volgende dag verkocht hebben. Deze wordt gewoon aan het opgegeven adres opgehaald en afgerekend, ook wanneer de keuring is verlopen, of wanneer er schade is.

5/5 - (3 stemmen)

1 gedachte over “Snel je auto verkopen via Besteautobod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *