april 21, 2024

Eén van de kerstcadeautjes die ik kreeg afgelopen jaar was een bodylotion en scrub van & Other Stories. Mijn schoonzusje had me dit gegeven, en mij maak je altijd heel gelukkig met beautyproducten! Vandaag laat ik je de producten zien want ondertussen zijn het grote favorieten!

& Other Stories Belleville Bakery Beauty

*& Other Stories test niet op dieren!*

Tot een jaar geleden had ik nog nooit gehoord van & Other Stories, het kleine, verfijnde zusje van de keten H&M. Ondertussen kan je in Brussel, Gent en Antwerpen een winkel vinden van & Other Stories, waar je kledij, accessoires, make-up en beautyproducten kunt kopen. Eerder heb ik al geschreven over hun ooggel waar ik heel tevreden over was.

Binnenin zat een Body Scrub en een Body Soufflé van de Belleville Bakery reeks. De potjes op zich zijn redelijk basic maar hun stickers zien er mooi uit en zeker in het doosje zelf is het een plaatje.

De Body Scrub is een suikerscrub die je dus op je lichaam kunt gebruiken. Voor je gezicht is het door de suiker veel te hard, maar dit is dus ideaal voor het lichaam. De consistentie is vrij sticky, dik en heerlijk goowy. Ik houd daar van! Het is een dikke massa die wat zeperig wordt in aanraking met water.

Zoals je kunt zien in de ingrediënten zit er redelijk wat parfum in en is het ook op basis van SLES. Die SLES verklaart het zeperige, maar omdat het ook veel glycerine en seed oil bevat is het niet uitdrogend, maar hydraterend op de huid. Zoveel parfum in een product vind ik niet ideaal maar daarover vertel ik je zo meteen…

Hydrogenated Polyisobutene is een basis olie die vaak gebruikt wordt in cosmetica om iets vloeibaar, goed smeerbaar en ‘waterdicht’ te maken. Het is zeker een veilig ingrediënt! Verder zien we dimethicone. Dit zou ik persoonlijk dus niet op mijn gezicht gebruiken omdat ik siliconen niet prettig vind maar voor het lichaam heb ik daar absoluut geen problemen mee. Veel hydraterende ingrediënten, olieën en boters. Maar zoals bij de scrub, een grote hoeveelheid parfum.

De geur. DE GEUR! Yum! Ze wordt omschreven als Tangy lemon juice melting into creamy vanilla. En dat is het écht. Een zoete zesty geur die versmolten is met heerlijke warme kruidige vanille. Een perfecte mix van fris en warm. Het ruikt naar de lente. Het afscheid van de winter en het begin van de zomer, hééérlijk! De hoeveelheid parfum heb ik dus makkelijk vergeten. De geur complementeert mijn parfum van Guerlain, en dat is een heel grote plus!

 

Ik ben heel blij met dit cadeautje en ik gebruik de bodylotion dagelijks, en de Body Scrub onder de douche. Alles wat ik tot nog toe probeerde van & Other Stories vond ik écht goed dus ik denk dat ik er toch vaker moet gaan shoppen. Ik ben benieuwd naar nog andere verzorgingsproducten én naar de make-up.

 

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *