juli 17, 2024

Je kent vast wel de beroemde Vespa scooters. Deze retro scooters uit Italië werden geïntroduceerd door het merk Piaggio in 1946 en behoren nog steeds tot de meest populaire scooters op de markt. Maakt het uit of je een Vespa scooter in Utrecht koopt of online? Als je minder wilt betalen met vaak een betere service kun je online de beste deals vinden, ook voor de laatste modellen kun je online terecht.

 

Bekijk de laatste Vespa modellen online, en zie direct de speciale uitvoeringen. Direct leverbaar met levering aan huis in Utrecht.

 

Op dit moment zijn er twee types leverbaar:

 

  1. Vespa Primavera: De klassieke retro scooter met een moderne touch. Ondanks het uiterlijk van de oudere Vespa scooters is de technologie onder de stalen kap heel modern waarmee je een zeer veilige en betrouwbare scooter koopt.
  2. Vespa Sprint: Deze sportieve scooter is perfect voor in het stadsverkeer, voor alle ritten in en rond Utrecht. Er zijn regelmatig speciale edities leverbaar online met unieke opties zoals banden met een witte streep en tijdelijke kleuren.

 

Online een Vespa kopen

Wanneer je online jouw nieuwe Vespa wilt aanschaffen betaal je vaak minder dan in de ouderwetse scooterwinkel. Toch wordt jouw scooter netjes aan huis in Utrecht geleverd, je hebt uiteraard een uitstekende service en je geniet van de volledige Vespa garantie. Het grote verschil is dat je minder betaalt. Daarnaast kun je via de webshop unieke uitvoeringen en kleuren vinden die je in Utrecht niet tegenkomt.

 

Kijk zelf naar de huidige Vespa snorscooters en bromscooters in de webshop, met levering in Utrecht en met diverse betaalmogelijkheden waaronder een Vespa leasen.

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *