juli 17, 2024

Ik heb het merk Lovea echt ontdekt. Ik reviewde voor jullie al een gezichtsmaskertje van dit mooie biologische, natuurlijk merk. Ik was daar al heel erg tevreden over. In dezelfde winkel vond ik ook Black Soap. Zwarte zeep, oké, moet ik proberen.

Lovea Black Soap

Zwarte zeep is een reiniger die je kan gebruiken voor het lichaam en gezicht. Het exfolieert en hydrateert de huid.

Dit is de zwarte zeep van Lovea. Een 100% natuurlijk product! Daar word je huidje blij van hoor.

De ingrediënten zien er alvast veelbelovend uit. Water, zonnebloemolie, glycerine, zwarte olijfolie, en ik zie daar zelfs onderaan caramel staan. Hm!

Zwarte zeep dankt zijn naam dus vooral door het gebruik van zwarte olijven. De geur is unisex en eens afgespoeld ruik je geen geur meer.

Zwarte zeep gebruik je om lichaam en gezicht goed schoon te maken. Omdat het een krachtige natuurlijke reiniger is, hebben gevoelige huidjes die last hebben van acne hier zeker baat bij! In deze zeep zitten geen parabenen, siliconen en kleurstoffen. Woehoew!

De textuur is gelly-achtig. Eens het wat opwarmt in je handen wordt het wat stroperig en kan je het goed verdelen over de huid.

Hoe voelt het?

Heel fijn! Het is wel een krachtige reiniger dus ik gebruik deze zo’n 2x per week. Hij mag dan wel krachtig zijn, hij droogt absoluut niet uit, zoals sommige reinigers wel doen. Er zit namelijk geen sulfaten en dergelijke in. Met gebruik van een scrubhandschoen onder de douche haal je het allerbeste uit deze zeep voor je lichaam. Voor het gezicht is hij zo goed. Het is altijd aan te raden om een natuurlijke reiniger te gebruiken, en dat deze nog eens bio is, is geweldig!

Tip:

Zwarte zeep is ideaal om te gebruiken in het huishouden! Je kan een schepje bij de was doen, in de vaatwas, bij je schoonmaakmiddel én je mag er je GFT-bak mee schoonmaken omdat het volledig biologisch afbreekbaar is.

 

Een veelzijdig, natuurlijk product, een musthave in huis! Ik kocht deze in Lookiss by Di, in Leuven, voor enkele euro’s. Volgens mij kan je in de meeste natuurwinkels Lovea verkrijgen. Weten jullie waar je het nog kunt kopen, laat het achter bij de comments!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *