juni 16, 2024

Ik ben zelf iemand die amper juwelen draagt, nooit gedaan, en ik geef er dus ook amper geld aan uit. Natuurlijk vind ik het wel erg mooi als ik zie hoe vrouwen hun accesoires perfect matchen bij hun outfit. Dan besef ik dat ik dat eigenlijk ook wel wil, maar ik weet gewoon dat dat niet ‘mij’ is.

Hoe zit dat bij mannen? Ik zie af en toe een foto opduiken van mannen met armbandjes, ringen, en dijk van een horloge enzovoort. En eerlijk, meestal vind ik het echt gewoon lelijk.

Ik zie spontaan dingen in mijn hoofd als deze:

ughhh koude rilling

en deze:

Hier wil ik heel hard nee roepen. Gouden kettinkjes, bah..

 

Maar ik mag natuurlijk niet veralgemenen. Juwelen bij mannen hoeven niet per sé heel gangster over te komen.

Ik vond online ook heel mooie plaatjes van mannen met juwelen:

David Beckham zien we ook niet zonder armbandjes. Vind ik wel bij hem passen.

 

Maar over het algemeen kan ik wel stellen dat ik enkel sieraden bij mannen mooi vind als ze echt uber nonchalant gedragen worden. Veel goud moet er al niet aan te pas komen, ik denk eerder aan natuurlijke materialen als hout en leder.

Een horloge vind ik het allermooist bij een man als het echt gewoon simpel is. Geen goud of zilver, maar gewoon zwart of donkerbruin.

Oja, wat ik ook echt lelijk vind: duim- en pinkringen. Oh my god, nee.

 

Iets anders nog: piercings. Mannen met piercings vind ik echt heel erg vaak een afknapper. Al moet ik zeggen dat ik stoere jongens met een septum piercing dan wel weer erg cool vind, maar dat is echt een uitzondering. Snakebites, oorringetjes, grote oorgaten, nee, liever niet.

 

Wat vinden jullie eigenlijk van juwelen bij mannen? Yay or nay?

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *