juni 16, 2024

Wilt u weten hoe u uw bedrijfswagen verkopen kunt binnen 1 dag? Wij geven u de gouden tip! Een bedrijfswagen verkopen gaat niet altijd even gemakkelijk, en zeker niet aan de prijs die u er graag voor wilt hebben. Gelukkig is er wel een manier om dit te realiseren. Rap verkopen en aan een goede prijs!

De snelste manier

De snelste manier om uw bedrijfswagen te verkopen aan een goede prijs is via de autoveiling van Besteautobod.be. Deze autoveiling is helemaal gratis en vrijblijvend, dus u kunt zonder risico te lopen of kosten te maken, toch uw bedrijfswagen aanmelden. Door hem aan te melden komt u gratis en vrijblijvend te weten wat uw wagen in België waard is. Alleen erkende autobedrijven gaan via de veiling op uw wagen bieden, welke indien u akkoord gaat, de wagen meteen komen ophalen tegen het afgesproken geldbedrag. Met particulieren heeft u niets te maken, welke over het algemeen ook niet echt geïnteresseerd zijn in bedrijfsauto’s.

Bedrijfswagen met schade ook snel verkocht

Heeft uw bedrijfswagen schade dan is de autoveiling van Besteautobod ook de plek om hem te verkopen. Ook bedrijfsauto’s met schade kunnen snel verkocht worden aan een goede prijs. Dit komt doordat veel van de aangesloten garagisten bekend zijn met het herstellen van schade, en het schadeherstel zelf kunnen uitvoeren. Zij hoeven dit dus niet uit te besteden waardoor de kosten voor hem ook lager zijn. Voor u betekent dit een hoger bedrag terug voor uw bedrijfswagen met schade!

Alle merken zijn van harte welkom

Welk merk of type bedrijfswagen u ook heeft, ieder merk is van harte welkom! Of u nu een bekend of minder bekend merk heeft, of een kleine of grote uitvoering. Voor ieder model en type hebben wij altijd meerdere kopers, dus ook voor die van u. Schades en mankementen zijn geen enkel bezwaar. Meld hem daarom gratis en vrijblijvend aan op de website.

Snel van uw wagen af

U kunt ook vragen om een spoed bod. Dit kan telefonisch. Heeft u bijvoorbeeld pech onderweg en kunt u de wagen niet laten staan, dan kunt u altijd bellen. Wij kunnen voor u rondbellen naar potentiële kopers en alsnog een goed bod voor u realiseren. De garagist die het meeste biedt kan, indien u akkoord gaat, vaak dezelfde dag nog de wagen komen ophalen.

5/5 - (2 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *