april 21, 2024

Er zijn dingen waarvan ik vaak de enige lijk te zijn die er niet van houdt. En dan weet ik natuurlijk niet of dat ik geen smaak heb, of de rest van de wereld gewoon geen smaak heeft. Ha! Maar bon, over smaken en kleuren valt niet te twisten. Dus here goes!

 10 dingen waar iedereen van houdt, behalve ik!

1. Met stip op nr één: Smoothies. Yuk! De textuur vind ik allesbehalve prettig, maar ook gewoon het hele gedoe er rond. Het zou o-zo gezond zijn, maar dat is het niet altijd. Je maakt alle vezels kapot in de blender en je houdt een massa aan fructose over. Hellooo sugarrush! Nee, niet voor mij.

2. Statement shirt. Je kent het wel, t-shirts met CELFIE en SWAG op enzo. Nee, nope, niet in mijn kast.

3. Clutches. Fashionista’s gaan mij haten, maar nee, écht niet. Ongelooflijk onpraktisch, zo’n tas dat je constant in je hand moet houden en waar met moeite mijn mobiele telefoon in kan. Geef mij dan maar gewoon een elegant schoudertasje!

4. Hoge hakken. Ik kan er niet op lopen, en misschien wil ik dat ook niet, aangezien ik al vrij veel last van mijn rug heb zonder op stelten te lopen. Ik vind het wel mooi bij iemand anders, maar bij mij staat het gewoon niet. Een middelmatig hakje kan ik dan wel weer appreciëren. Voor even.

5. Felle nagellak. Mij zal je er nooit mee spotten. Mijn nagels hebben altijd een nude kleurtje of zelfs niets erop. Ik vind de kleurtjes wel heel mooi maar ik ben zo ongelooflijk snel iets beu dat ik elke dag van nagellak zou veranderen, en daar heb ik gewoon geen tijd voor of zin in. Maar nude-lakjes vind ik geweldig.

6. Ariana Grande. Ik moest letterlijk haar naam even door Google jagen om te zien of ik het wel juist schreef. Ik ben geen fan van haar stem, noch van de muziek. Sorry!

7. Foundation. En als beauty-lover wil dat toch wel wat zeggen, hé? Ik draag misschien 1x per maand foundation (bb cream eigenlijk) en dat is het dan. Ik hou er niet zo van om heel mijn huid te bedekken en gebruik enkel concealer op plaatsjes waar het nodig is.

8. Happy Life van Mascha. Ik vind Mascha geweldig, en ik heb al zoveel van haar geleerd de laatste jaren, maar haar boek stelde me teleur. Ik lees overal goeie reviews dus het zal zeker wel aan mij liggen. Mijn verwachtingen waren heel hoog maar het was me allemaal iets te simpel. Maar alsnog geen spijt van de aankoop, hoor!

9. Sushi. Ik vertelde het al in mijn nomnomnom-tag. Ik zie per dag misschien wel 10 foto’s passeren op mijn instagram van sushi, en het zeg me écht niks. Rauwe vis, en vooral zalm vind ik niet lekker, óf ik heb het echt nog nooit lekker gegeten, kan ook.

10. Lipgloss. Ook dit zal je waarschijnlijk verbazen. Ik heb welgeteld 1 lipgloss in mijn stash zitten. Ik houd niet van de plakkerigheid en de hoeveelheid glans er van af komt. Ik moet misschien maar weer eens op zoek naar eentje dat wel helemaal perfect is maar ik heb de strijdbijl al een tijdje neergelegd. Echt vreselijk wanneer mijn haar er dan zo invliegt, brrr!

 

Zo, mooi lijstje! Mooi lijstje van dingen waar ik geen fan van ben. Als je het met me eens bent over een van die dingen, dan hoor ik het graag! Dan voel ik me niet alleen :)

Heb jij zo’n dingen waar iedereen gek op is, en jij dan helemaal niet? Laat het weten!

 

Bedankt voor het lezen :)

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *